Belysning i din Walk In Closet

Går du i tankarna att bygga din egen walk-in garderob? Eller funderar du på att bygga om den du har? En av de viktigaste sakerna att tänka på då, utöver planlösningen, är belysningen. Med rätt installation av belysning kan du spara både tid och pengar på elräkningarna.

Placera belysningen smart för maximal effekt

Oavsett vilken typ av walk-in closet du har kommer du spendera en del tid i den. Därför är det viktigt att där är bra ljus som gör kläderna rättvisa, så du kan sätta ihop den ena perfekta outfiten efter den andra.

Bygger du din egen garderob från grunden kan du välja att dra in elektricitet. Då får du precis det ljus du vill ha. Med en kombination av spotlights, riktade ljus och belysning i lådorna har du egentligen oändliga möjligheter. Välj något här som passar både storleken på din garderob och hur det går att koppla in.

Har du ett utrymme du gör om till en garderob kan det finnas en del begränsningar. Det här behöver dock inte vara ett problem. Här gäller det att hitta smarta lösningar. Byt ut lampan i taket till en rad spotlights du kan rikta på olika håll. På så vis kan du få effektiv och bra belysning ändå.