Trendigt

Modetrender är något som kommer och går och hela tiden förändras, vilket är en av anledningarna till att det ju är så roligt med mode. Vill du ha reda på vilka trender som gäller för kläder och accessoarer i dagsläget, kolla in tipsen hör nedan.

FyndshoppingAtt fynda är trendigt

Det är inte bara de absolut dyraste och lyxigaste märkena som är trendiga just nu, det är även trendigt att fynda och hitta riktiga klipp i butikerna. Om man verkligen letar och lägger ner lite energi så är det inte speciellt svårt att göra fynd på många ställen lite varstans.

Köpa och göra om

En annan trend som är het just nu är att köpa kläder och sedan göra om de efter eget tycke och smak. Till exempel så kan man handla kläder på second hand för att sedan göra om dessa till helt egna kreationer. Exempelvis så går en klänning att göra om till en kjol på ett ganska enkelt sätt och det som nyligen var en kofta är inga problem att göra om till en väska.

Den allra lättaste varianter för den som vill göra om kläder är givetvis att klippa av ett par byxor till ett par shorts, en klassiker som nästan alltid fungerar oavsett typ av byxor.

Accessoarer är givetvis också något som man lätt kan göra om på alla möjliga sätt. På till exemplet ett halsband eller armband man köpt är det lätt att bara hänga på lite extra utsmyckningar av olika slag.

Göra eget från grunden

För den som verkligen gillar att pyssla med kläder bör givetvis sy sina kläder helt på egen hand, men man ska komma ihåg att krävs både kunskap och tid. Dock ska ju sägas att det inte finns något bättre än att gå klädd i något som man gjort helt själv. Under senaste åren har intresset för att sy egna kläder ökat och man kan säga att det blivit något av en trend.

Har man inte möjlighet att sy sina egna kläder kan man i alla fall tillverka sina egna accessoarer, vilket inte alls är speciellt svårt. För till exempel ett armband eller halsband behövs egentligen bara ett snöre och sedan är det bara att sätta igång och smycka ut det hela med diverse olika attiraljer.