Uppdatera garderoben inför våren

I skrivande stund har solen äntligen börjat att värma igen och i vissa delar av landet är det redan meteorologisk vår. När våren äntligen är kommen är det många som vill bära andra typer av kläder för att förnya sig själva. Men också för att temperaturen tillåter något tunnare material. I det här inlägget får du några tips på hur du kan få tag på passande plagg till våren.

Färger och mönster

Till att börja med tänkte vi kort gå igenom de trender som gäller i vår. Som vanligt när vi lämnar den mörka årstiden bakom oss vill vi i samband med solens återkomst klä oss i färgglada färger. I vår är det exempelvis inne att bära rosa, blå, lila och grönt. Sedan är det också inne att välkomna våren med mönster inspirerade av naturen. Det mest klassiska är att bära plagg med blommiga mönster.

Köp dina nya vårkläder

Nu när du har lite koll på vilka plagg du ska satsa på i vår är det hög tid att du får veta mer om vart du hittar dessa plagg. Du kan shoppa loss online om du vill få tag på alla dina nya plagg från ett och samma ställe. Men du kan också besöka fysiska butiker.