Personlig stil i höst

När hösten är kommen gäller det att sticka ut från det tråkiga, gråa och alldagliga. Höst och vinter är mörkare tider där det handlar om hitta ny inspiration och fräscha positiva inslag i vardagen.

Eftersom många är invaggade på att höst- och vinter kan bli en deppig tid skall du se till att du gör allt för att bryta det mönstret. Det gör du exempelvis genom att hitta de klädesplagg som sticker ut lite mer och skiljer sig från mängden. Samtidigt skall dina kläder på ett smakfullt sätt se bra ut – tråkigt vore det väl annars.

För att få den bästa variationen när du utökar din garderob så gäller det att tänka både retro och futurism, It-plaggen är på väg in i garderoben.  Det förefaller som om läder har kommit tillbaka i höst. Flera av stora italienska märkena såsom Gucci, Armani och Versace har samtliga läder som inslag i deras höst- och vinterkollektioner.

Zarah presenterar både kjolar och byxor i läder i mörkt om än skurna på ett mer futuristiskt sätt. Ett par motorcykelinspirerade varma leggins från Zarah känns inte helt fel, dessutom är priset helt överkomligt.

Både biker- och bomberjackor har kommit tillbaka i höst. Det är tämligen vågade stilar man kan skönja från modehusen. Man kan se att stilen på plaggen går mot ett mer rockigt mode.  Till jackorna kan man tänka sig lårhöga stövlar i läder som inte bara ser sexiga ut – de värmer sannerligen både fötter och ben. När det gäller tröjor är det rätt att våga. Collagetröjor och T-shirtar med tryck i plast kommer att smycka många överkroppar i höst. Vill du få tips på bra sidor att hitta dessa plagg på har vi några att tipsa om;

  • Biker- och bomberjacka – Acne
  • Lårhöga stövlar – Vagabond

Hösten är kommen och det är dags att våga testa att sticka ut mer!