Trendiga barnkläder

Barnkläder är bland det sötaste som finns och det är en fröjd att få klä sina barn efter senaste trenderna inom barnmodet. Det finns butiker som har specialiserat sig på exklusiva plagg för barn och visst är det för gulligt med ett par riktiga Levis på de där små barnfötterna eller en blazer från Dal Lago på sonen vid högtid.

Det finns fantastiska kreationer till barn, som barnet kommer att se helt makalöst söt ut i. Romantiskt söta spetsar på flickorna och små kostymer och andra söta plagg till pojken. Utbudet är stort och har du plånboken för det, finns det vad helst du önskar klä ditt barn i.

När det gäller barnkläder finns det egentligen bara ett stort problem, förutom att de växer relativt fort. Barn leker gärna och nöter kläderna på utsatta ställen. Knän och rumpan brukar ha en tendens till att bli tunna och kunna få hål. I exklusiva plagg, kanske detta inte känns speciellt roligt. Man kan förstärka plaggen redan från början, om man vet med sig att barnet är en klädnötare.

När det är lekdags passar nötvänliga plagg allra bäst och de behöver inte se tråkiga ut för det. Du kan med relativt enkla medel piffa till i stort sett vilka plagg som helst, genom att exempelvis sy fast söta broderier, applikationer och band.