Rusta dig inför hösten

Sommaren närmar sig sakta men säkert sitt slut, och hösten står redo att ta över. Det är därför dags att byta ut flip-flops mot vanliga skor och shortsen mot en rejäl regnjacka. Men vad ska man tänka på när hösten nu drar in över vårt avlånga land. Det ska vi titta närmare på idag.

Hösten är ofrånkomligt en årstid då vädret blir lite kallare och regntimmarna obönhörligt fler. Att införskaffa en rejäl regnjacka kan därför vara en bra idé för att kunna vara ute även om regnet öser ner. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder är ett slitet uttryck men det innehåller också ett viss mått av sanning. Då regnjackan nu fått en revival kan det därför vare läge att införskaffa en. Du håller dig torr och du ser snygg ut samtidigt.

Men sedan kan det vara värt att tänka igenom vad man ska ha under regnjackan också. Här kan till exempel en hood-tröja vara ett bra alternativ. Du håller dig då varm och får också ett visst skydd från regn i nacken tack vare luvan på din tröja.

Det kan också vara en god idé att införskaffa ett par rejäla skor. Med tanke på regn och annat ruskigt väder är det bra att låta dina vita sneakers vila till nästa sommar. Ett par kängor eller andra rejäla skor är istället en bra idé.

Så sätt dig ner och fundera över vad du behöver för tillskott i din garderob och sedan är det bara att skrida till verket. Lycka till!