Senaste trenderna inom accessoarer

Det nya året har äntligen kommit igång på allvar. En ny säsong är på inrullning över landet och de senaste modetrenderna väller in. Hur ser det ut på accessoarsidan just nu? Här är sakerna du alltid ska ha nära till hands när du ska skapa en ny outfit. 

Solglasögon

Nu tittar solen fram igen och vi kan till och med se solen när vi slutar jobbet och skolan. Därför är det dags att köpa in årets brillor och stila på stan! Solglasögon kommer i alla varianter, men vi yrkar på att man lägger några hundralappar så att man får ett par brillor som håller mer än en halv säsong. Just nu lutar modet mot det glada 60-talet i form och 70-talet när det kommer till färg.

Smycken

Det ska inte vara det billigaste som säljs i klädbutikerna. Det ska vara lite finare material och väldigt unika. Silverhalsband och mässingsörhängen är snygga för sig själva men går också utmärkt att kombinera med varandra. Årets armband ska vara lite tunnare medan halsbanden får gärna vara stora och tunga.  Naturlika smycken som liknar renar, fjärilar, blommor och liknande.

Väskor

Friluftsliv är ett populärt ord för 2016 och det återkommer så klart i modetrenderna. Att var hurtig och naturvän är nya ledord. Väskmodet har därför gått från små kuvertväskor till rejäla ryggsäckar och större sportbagar. Man ska helt enkelt se ut att vara på resande eller vandrande fot. Traditionella ryggsäckar återkommer i modesvepet och man är helt i tiden att köpa en sprillans ny Kånken eller en sportbag från en sportbutik.