Glittrande vacker

Om du skall titta mer på smyckedesign – såväl silversmycken som örhängen – så är det handgjorda som gäller för hela slanten.

Det är svårt att hitta smycken som sticker ut om de inte har alldeles unik särprägel och gäller det ju att smycke och örhänge är tillverkat med en mer personlig ”touch”. Du behöver inte slå på stort och köpa handgjorda diamanter eller bärnsten, handgjorda smycken ska inte kosta skjortan.

SilversmyckenDet finns smycken i alla stilar och former. De skall passa in på just din personlighet och det är upp till dig att välja smyckesdesign utefter din karaktär och sinnesstämning. Kanske känner du dig romantisk och söker ett armband à la Paris eller Venedig? Eller kanske är det tid att testa något mer rått såsom en kedja i stål eller ett läderarmband i mer street-life anda.

Kyrkligt kan också vara ett tema. Varför inte ett egentillverkat Jesukors med en silverfärgad kulkedja eller ett änglalikt halsband med silverpläterade ärtlänkar.

När det gäller örhängen är spetsiga figurer och former tillbaka. Det skall se lite ”vasst” ut samtidigt som det är en gnutta färggrannt. Vill du hitta något alldeles speciellt så tänk på en symbol eller ett djur som skulle känneteckna din personlighet och form. Är du lång och smal kanske ett par handgjorda giraffer i miniatyr i silver skulle kunna pryda dina öron. Är du en jagande och sökande person med glimten i ögat kanske en svart puma i plast skulle vara på sin plats. Gillar du att ta för dig som är det givetvis lejonet i brons eller stål som lämpar sig bäst. Det mesta finns där ute, den som söker, finner till slut.

Känn dig inspirerad när du går ut för att leta vacker smyckedesign. Tänk på vem du är, hur du känner dig och vad du utstrålar när du är som gladast. Det räcker för att du skall hitta ditt älsklingssmycke!