Mode för sommarkvällarna

Sommaren är här och med den kommer fester, grillningar och andra roliga aktiviteter med nära och kära. Det kan dock vara svårt att hitta kläder som man trivs i och passar dessa tillfällen. 

Vi har alla varit där. Man ska iväg på en fest eller liknande och tittar i garderoben men man hittar inget som man vill ha på sig. Vad ska man göra? Jo, det är dags att uppdatera sommargarderoben.

Men vad ska man köpa? Det beror så klart på vad du har för stil och vilka kläder du gillar. Det är dock smart om du ser till att ha en grund av basplagg som passar till det mesta. Kläder i svart eller andra neutrala färger som går att använda till det mesta.

Ett tips är att leta på internet efter sajter där du kan köpa kläder som som passar till det mesta, om du vet var du ska leta blir det lättare att återvända dit och hitta kläder som du gillar.

Det finns så klart en rad olika sätt att uppdatera din garderob. Om du inte har råd med nya kläder kan det vara en god idé att leta second hand istället. Du kan då få fina kläder men till en bråkdel av priset. Om du inte har några second hand-butiker i närheten kan du istället använda dig av sajter som Tradera. Där kan du om tur även hitta kläder som verkligen faller in i vintagekategorin, det vill säga äldre och numera unika plagg som få andra (om ens någon) förutom du själv kan stoltsera med. Det kan även vara väldigt snyggt att blanda gammalt med nytt, och på så vis hitta sin helt egna stil. Allt handlar som så mycket annat om att få till rätt balans, då blir det ofta riktigt riktigt bra!

Det viktigaste är att du hittar kläder du trivs med. Även om du köper moderiktiga kläder är det inte säkert att du kommer använda de. Så istället för att fokusera på kläder som är inne, bär du rikta din uppmärksamhet på vad du själv känner. Känns det bra, är det bra och du kommer säkert använda de under många år. Skulle det dock vara så att du ledsnar så är det också bara att sälja eller skänka vidare, för att på så vis göra både en annan människa samt naturen glad! Ett riktigt win win scenario om du frågar oss!