Mode för rätt årstid

Varje årstid har sin charm, det finns de som kanske tycker att vintern är lång och längtar till sommaren. Och visst är den svenska sommaren en skön årstid. Framförallt så mycket lättare när man ska klä sig för att gå ut.

Det finns knappt något skönare än att bara ta på sig ett linne, ett par shorts och slinka in i några flip flops och ge sig ut i sommarvädret. Det blir så mycket enklare än att man behöver pälsa på sig för att det är kyligt ute. Lika väl som modet förändras för andra årstider så ändras även sommarmodet både för män och kvinnor.

Framförallt så gäller det att hitta plagg som man gillar och verkligen trivs med. Det spelar inte så stor roll om det är vintage eller annat mode så om man älskar ett plagg så vill man gärna använda det. Balansen kan vara det viktigaste i en outfit, man kan blanda idag olika stila för att få fram det man trivs med.

Känn alltid efter innan du bestämmer dig för vad du ska köpa, kommer du att använda detta plagg eller blir det en garderobshängare som aldrig tas fram. Du kanske använder den en gång och aldrig mer. Kök hellre de plagg som du tycker om och som du kommer att använda.