Smycka outfitten

Det är accessoarerna som piffar upp och smyckar ut  våra kläder. Ett tämligen enkelt och alldagligt plagg kan se så tio gånger fräschare ut med en vacker handväska, en trendig sjal eller ett underbart smycke eller armband. Det är i alla lägen bra att försöka expandera förrådet när det gäller accessoarer.

Halsdukar av alla dess slag är något är i ropet samtliga årstider. Titta närmare på en sjal i mintgrönt eller rosa som ger dig ett nytt upplyft om du skulle välja mörkare eller gråare toner som klädesplagg. Det finns också en hel del intressanta mönstrade och zig-zagstickade sjalar som framhäver din vackra personlighet. Enfärgade halsdukar är heller inte fel; känn dig fri att pröva något i upplyftande blått eller rött.

Hattmodet fortsätter starkt och här gäller det att våga. Pröva hur du kan klä dig i en mörkröd slokhatt eller en mer rosa huvudbonad till en ljusgrå kavaj eller mörkare jacka. Ta dig även en titt på en gråare hatt som kanske kontrasterar till något ljusare kläder.

När det gäller handväskor så går vi mot större storlekar, starkare färger samt glitter och glans. Något guldfärgat i vitt eller silversmyckat i vinrött är inte helt fel. Det behöver inte heller kosta skjortan, både H&M och Zarah har en vacker kollektion av de sistnämnda inslagen till skäliga priser. Handväskan är detaljen som ger dig den där extra touchen och utsmyckningen som får dig att känna dig komplett i din utstyrsel. Ta dig därför god tid att hitta just din väska som stämmer överens med din personlighet och påtänkta klädval. Se till att du hittar den perfekta balansgången, gärna med lite kontrast och med glimten i ögat utan att du går till överstyr.

Smycken och armband kommer väl till pass när vi vill piffa upp oss lite extra. Sammanhanget kan handla om att det är fredag på jobbet eller att du skall ut på en liten fest med vänner eller arbetskamrater. I år är det spetsiga föremål som gäller för örhängen. Allra helst handgjorda smyckesörhängen som ger dig en högre unikhet. Ett armband eller en smalare kedja i silver med en kristallkula är inte heller helt fel i sammanhanget.

Det mesta som sticker ut och piffar upp dig i år helt rätt givet att du känner dig bekväm med det. Det är viktigast att du känner att du älskar dig själv med din favoritaccessoar, omgivningen kommer automatiskt då att få ta del av din skönhet och känna sig tacksamma för din närvaro!