Vårens accessoarer

Accessoarer är som bekant alltid roligt att klä sig i och är också det som ger den där lilla extra skjutsen till en outfit vare sig det handlar om vardag eller fest. Vilka accessoarer är det då som gäller i vår? Här nedan följer några tips.

Accessoarer

Vad gäller sjalar och halsdukar så skall dessa i vår vara i ganska tunna material, men ändå ganska stora och fylliga. Färgerna ska som inom många andra modeområden vara glada och färgrika och gärna med mönster. Att ha en sjal eller halsduk som sticker ut lite grann är definitivt inget som gör någonting.

Väskan är en accessoarer som nästan ingen kvinna kan vara utan och i vår ska dessa helst vara i skinn och i mörka färger som svart eller brunt, även om mer färgglada varianter också förekommer. Väskor i olika former av reptilmönster är också något som kommer bli trendigt i vår och inte bara vad gäller väskor utan även vad och gäller kläder och skor.

Vad gäller smycken så är det precis som under det senaste året stora, extravaganta och smycken som verkligen syns som gäller. Vill man vara lite extra tjusig bör man satsa på smycken i roséguld, vilket är något som blir allt populärare. En annan sak som också är trendigt i vår är handgjorda smycken av olika slag.

Vad gäller skor så ska det i vår vara höga klackar och skorna ska gärna också ha en hel del detaljer av olika slag. Gillar man inte klackar går det givetvis också bra med sneakers och här är det pastellfärger i alla möjliga och omöjliga varianter som gäller.