Fint på fötterna

Skor är något som är ett hett ämne i Sverige. Vi är väldigt måna om att ha bra och sköna skor på fötterna i alla väder men vi är sämre på just färgvalet. Uppe i norr har det varit populärt ett bra tag med svarta och bruna skor, till skillnad från skor med lite mer personlighet och färger vilket är betydligt vanligare i södra Europa.

Kanske är det i höst som detta kommer att ändras eftersom modet i höst är färgglatt, det blir mer och mer populärt bland kända personer att matcha färgstarka plagg med ett par stövlar. Var inte rädd för att visa din personlighet och sticka ut lite, det är verkligen på tapeten denna höst! Bär du en vinröd tjock stickad tröja går det alldeles utmärkt att matcha detta med ett par vinröda höga stövlar.

Numera är du inte heller begränsad till de skoaffärer som finns i din hemstad, du kan även välja mellan en massa skor online. De flesta företag skickar dessutom fraktfritt hem om du handlar över en viss summa. Mer praktiskt än så blir det inte och du kan i lugn och ro välja över internet vilka skor du vill ha. Och om vi tar en titt på en av de största aktörerna på nätet, Zalando.se så ser vi att det i höst är mycket stövlar som är på modet. Populärt ser vi även att det är med stövletter och lite mer fodrade, högre sneakers.

Ett gott tips som alltid är bra att följa inför vintern är att se till att du har väl fodrade skor på fötterna. Det är tillsammans med att ha mössa på huvudet och handskar på händerna är ett bra sätt att göra sitt för att undvika de ständigt återkommande förkylningarna som går.